Resonance, lider pe piaţa de electrice din Moldova

 

Numele de “Resonance” este prezent pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice inca din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată pe sectorul rezidential si industrial.

Cu sediul central la Iasi, suntem activi pe piata industriei si in punctele de lucru din Bacau, Botosani, Bucuresti si Suceava.

In anul 2013 “Resonance Distribution” a reusit sa organizeze un targ de prezentare in Iasi cu principalii lideri nationali si internationali in furnizarea de materiale si echipamente electrice, fiind astfel prima firma specializata in distributia de astfel de produse care organizeaza o astfel de expozitie in Moldova. Proiectul a fost numit Resonance Electric Show ( RES 2013 ) . Pentru anii urmatori a devenit principalul eveniment anual specializat, de referinta pentru piata de electrice din Moldova.

Avem ca principali parteneri, producatori din toate domeniile de materiale electrice, precum: Siemens, Legrand, OBO Bettermann, Eaton, Scame si multi altii.

Suntem o companie moderna, activa si dinamica pe care o veti vedea mereu in transformare, adaptandu-se in mod flexibil la cerintele pietei, pentru a cuceri noi segmente.

Beneficiile colaborarii:

-          consultanta tehnica la alegerea echipamentelor electrice;

-          executie tablouri electrice;

-          garantia produselor livrate;

 

Datorita Know-how-ului acumulat in toti acesti ani , suntem o echipa intreaga de specialisti ce acceptam cu interes provocarile dumneavoastra.

Va multumim pentru vizita, si va recomandam sa vizitati categoria „Magazin” pentru a vizualiza o parte din portofoliul nostru de produse.

 

Transport gratuit

Pentru comenzi peste 300 RON
 

Garantie produse

Garantia calitatii produselor selectionate
 

Oferte zilnice

Detalii in magazinul online
 

Suport dedicat

0745 66 37 11