Proiecte luminotehnice

Proiecte_luminotehnice_si_executie_tablouri_electrice

 In anul 2000, cand faceam primii pasi pe piata echipamentelor si instalatiilor electrice, am pornit cu gandul de a cauta si gasi acele SOLUTII electrice care au puterea de a transforma spatiul care ne inconjoara si de a-l face mai sigur, mai luminos, mai practic, mai adaptat cerintelor noastre de zi cu zi.

Ne-am cladit experienta pas cu pas, proiect cu proiect, fiind orientati initial catre lucrarile complexe din sectorul rezidential si industrial, dupa care a urmat, in mod firesc, indreptarea atentiei catre utilizatorii casnici.

Ne bucuram, alaturi de partenerii nostri, ca am crescut impreuna si daruim in continuare tot ceea ce avem mai bun – oameni dedicati si competenti, solutii de eficientizare energetica, sisteme tehnologice sigure, consultanta tehnica profesionista in alegerea echipamentelor electrice, executia personalizata a tablourilor electrice – toate pentru a pune in opera sisteme electrice de calitate superioara, care sa contribuie la un nivel mai ridicat de confort si bunastare a vietii.

Ne imaginam un viitor in care orasele din Romania vor deveni inteligente si durabile, prin adoptarea de tehnologii eficiente energetic, prietenoase si imbracate intr-un design atractiv.

Credem ca viitorul sta in mainile noastre. Si nu vom obosi sa credem! 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Echipa Resonance