Resonance Electric Show

 

Dragi prieteni virtuali,
Noi, organizatorii RESONANCE ELECTRIC SHOW 2016 ajunsa deja la a V a editie, reprezentantii Resonance Distribution dorim sa va comunicam ca ne-a facut o reala placere sa va avem invitati in zilele de 06 – 07 Mai 2016 la targul ce a avut loc la Iasi si dorim sa va impartasim bucuria unui proiect reusit.
Succesul nu ar fi fost posibil fara participarea si implicarea dumneavoastra, motiv pentru care, va transmitem sincere multumiri pentru modul in care prin prezenta dumneavoastră ati sprijinit acest eveniment atat de drag noua.

In speranta ca urmatoarele editii sa ne reuneasca intr-un numar din ce in ce mai mare, va multumim si va asteptam si la RES 2017 !

Mulțumim de asemenea Echipei de Hostess pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul desfășurării evenimentului organizat de către noi.

Cu deosebita consideratie,

Echipa RESONANCE DISTRIBUTION

In anul 2000, cand faceam primii pasi pe piata echipamentelor si instalatiilor electrice, am pornit cu gandul de a cauta si gasi acele SOLUTII electrice care au puterea de a transforma spatiul care ne inconjoara si de a-l face mai sigur, mai luminos, mai practic, mai adaptat cerintelor noastre de zi cu zi.

Ne-am cladit experienta pas cu pas, proiect cu proiect, fiind orientati initial catre lucrarile complexe din sectorul rezidential si industrial, dupa care a urmat, in mor firesc, indreptarea atentiei catre utilizatorii casnici.

Ne bucuram, alaturi de partenerii nostri, ca am crescut impreuna si daruim in continuare tot ceea ce avem mai bun – oameni dedicati si competenti, solutii de eficientizare energetica, sisteme tehnologice sigure, consultanta tehnica profesionista in alegerea echipamentelor electrice, executia personalizata a tablourilor electrice -toate pentru a pune in opera sisteme electrice de calitate superioara, care sa contribuie la un nivel mai ridicat de confort si bunastare a vietii.

Ne imaginam un viitor in care orasele din Romania vor deveni inteligente si durabile, prin adoptarea de tehnologii eficiente energetic, prietenoase si imbracate intr-un design atrativ.

Credem ca viitorul sta in mainile noastre. Si nu vom obosi sa credem! 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Echipa Resonance