Resonance Distribution

Numele „Resonance” este prezent pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice încă din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată pe sectorul rezidențial și industrial.

Cu sediul central la Iași, suntem activi pe piața industriei și în punctele de lucru din Bacău, Botoșani, București, Suceava și Brașov.

În anul 2013 Resonance Distribution a reușit să organizeze un târg de prezentare în Iași cu principalii lideri naționali și internaționali în furnizarea de materiale și echipamente electrice, fiind astfel prima firma specializată în distribuția de astfel de produse care organizează o astfel de expoziție în Moldova. Proiectul a fost numit Resonance Electric Show (RES 2013). Pentru anii următori a devenit principalul eveniment anual specializat, de referință pentru piața de electrice din Moldova.

Avem, ca principali parteneri, producători din toate domeniile de materiale electrice, precum: Siemens, Legrand, OBO Bettermann, Eaton, Scame, Noark și mulți alții.

Suntem o companie modernă, activă și dinamică pe care o veți vedea mereu în transformare, adaptându-se în mod flexibil la cerințele pieței, pentru a cuceri noi segmente.

Beneficiile colaborării:
– consultanță tehnică la alegerea echipamentelor electrice;
– execuție tablouri electrice;
– garanția produselor livrate;

Vă recomandăm să vizitați categoria „Produse” pentru a vizualiza o parte din portofoliul nostru de produse.

unelte electrician

Proiecte recente

Echipamente și instalații electrice

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.

CERE O OFERTĂ

Durează doar câteva secunde!