Project Description

Palatul Culturii din Iași se regăsește într-o companie onorantă, într-un top al celor mai frumoase clădiri iluminate arhitectural din lume.

Palatul Culturii este clădirea simbol a Iașului, edificiu care atrage acum, o dată în plus, atenția vizitatorilor, fiind pus în valoare de iluminatul arhitectural. Timp de 7 ani, din decembrie 2009 până în aprilie 2016, clădirea a parcurs etapele celei mai ample lucrări de reconsolidare și restaurare de la inaugurarea sa, din 1925. Redeschis publicului, pe 27 aprilie 2016, acest obiectiv cultural a atras peste 300.000 de vizitatori până la sfârșitul lunii august 2016. Amplasat în centrul orașului celor șapte coline, Palatul Culturii continuă să fie în centrul atenției ieșenilor, dar și al turiștilor.

La Palatul Culturii, sediul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, pot fi vizitate patru muzee: Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Moldovei, Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”.

Peste 20 de manifestări desfășurate în spațiile Palatului Culturii s-au adresat iubitorilor de artă și istorie, dar și specialiștilor, reunind nume consacrate din țară și străinătate, la venisaje ale unor expoziții itinerante în România („Matisse – Triumful Modernismului”, „Ex-Libris Constantin Brâncuși” „Regele Mihai. O copilărie fericită”, „Armata română în Războiul cel Mare: 1916 -1918” etc.) sau la evenimente de anvergură internațională, precum Festivalul Internațional al Muzicii Mecanice, organizat de Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și ajuns, în 2016, la cea de-a X-a ediție.

Detaliile proiectului

DATA

decembrie 7, 2015

CLIENT

Complexului Muzeal Național “Moldova”

TIP PROIECT
CONTRACTOR

Philips

Galerie foto

Iluminat Arhitectural Palatul Culturii Iasi
Palatul Culturii Iași Palatul Culturii Iasi 3
Palatul Culturii Iași Palatul Culturii Iasi 2 scaled

Echipamente și instalații electrice

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.

CERE O OFERTĂ

Durează doar câteva secunde!