Project Description

Iluminarea pasajului Octav Băncilă din Iași

Pasajul Octav Bancila este un proiect amplu inițiat la Iaşi încă din anii ’90, mult așteptat pentru legătura pe care o face între cartierele ieșene Păcurari, Gării, Țigarete, Dacia precum și Statia CFR Iași. Amplasat pe axa străzilor Octav Băncilă și Șoseaua Națională, în zona Triajului CFR Iasi, la intersecția cu str. Moara de Foc, unde traversează magistrala CFR Iasi – Pacurari și are ca limită strazile Tabacului și Păcurari, cel mai important proiect de infrastructură locală al acestei perioade a fost finalizat și deschis circulatiei publice în decembrie 2015. 

Proiectul de iluminat stradal a fost conceput de specialiștii noștri plecând de la preocuparea permanentă pentru siguranța și confortul vizual al participanților la trafic. Alegerea corectă a corpurilor de iluminat se face în urma efectuării calculelor luminotehnice, prin programe de calcul specializate. Astfel, se determină caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească sistemul de iluminat propus: fluxul luminos, unghiurile de distribuție a luminii, tipul de reflector, temperatura de culoare, indicele de redare al culorilor. Caracteristicile sistemelor de iluminat sunt strict corelate cu destinația spațiului ce trebuie iluminat, cerințele beneficiarului și recomandările forurilor internaționale în domeniu. Soluția aleasă duce la reducerea impportantă a consumului de energie electrică. Durata de utilizare a sistemului de iluminat ales, care depășește 50000 ore este un alt atu al proiectului, alături de lipsa radiațiilor UV și infraroșii ce duc la deteriorarea materialelor iluminate, limitarea poluării luminoase prin controlul foarte bun al fascicolului luminos emis și păstrarea cromaticii pe toată durata de viață.

Detaliile proiectului

DATA

noiembrie 12, 2020

CLIENT

Primaria Municipiului Iasi

TIP PROIECT
CONTRACTOR

Philips

Galerie foto

Iluminarea pasajului Octav Băncilă din Iași

Echipamente și instalații electrice

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.

CERE O OFERTĂ

Durează doar câteva secunde!