Resonance Electric Show – RES 2013 – târgul care va reuni la Iaşi cei mai importanţi jucători de pe piaţa materialelor electrice

La sfârşitul acestei săptămâni, în intervalul 10-11 mai 2013, Iaşul devine centrul de greutate al celor mai cunoscuţi lideri naţionali şi internaţionali în furnizarea de materiale şi echipamente electrice. Aceştia se vor reuni în cadrul târgului de prezentare Resonance Electric Show (RES 2013), organizat de compania ieşeană Resonance Distribution, în aceeaşi locaţie în care se află şi sediul acesteia – Str. Rampei nr. 9A (în spatele pieţei Dacia).

„Vor expune cei mai importanţi producători de echipamente electrice şi automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric şi accesorii pentru instalaţii electrice. Este un eveniment de bun augur pentru economia ieşeană şi ne bucurăm că suntem prima firmă specializată în distribuţia de astfel de produse care organizează o asemenea expoziţie în Moldova. Pentru anii următori, dorim să devină principalul eveniment anual specializat, de referinţă pentru piaţa de electrice din Moldova”, a precizat Cătălin Pocol, director general al Resonance Grup SRL.

 

„Resonance Grup” SRL Iaşi este prezentă pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată spre comercializarea şi distribuirea de produse marca „OBO Bettermann” – materiale electrice pentru instalaţii industriale şi casnice, cablare structurată şi telecomunicaţii.

ELBA-COM SA, producător cu o lungă tradiţie în fabricarea corpurilor de iluminat, va expune noutăţile din gama produselor de iluminat cu LED-uri, sistemelor de iluminat cu panouri fotovoltaice şi a corpurilor de iluminat eco-eficiente.

 

NOARK Electric, o companie internaţională cu activitate la nivel mondial, îşi va prezenta echipamentele şi componentele electrice fabricate în baza unor tehnologii proprii, oferind o garanţie de cinci ani la toate produsele sale.

 

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania OBO Bettermann GmbH&Co va aduce în prim-plan domenii precum conducerea energiei şi a datelor, oferind sisteme complete de conectare şi fixare, sisteme de protecţie la fenomene tranzitorii şi la trăsnet, sisteme de susţinere a cablurilor, sisteme de protecţie la foc, sisteme de aparate terminale şi sisteme în pardoseală.